Kategorier
VVS

Rörmokare i Stockholm som kan ansvara för hela badrumsrenoveringen

Ska ni renovera badrummet? I så fall ska ni anlita en rörmokare i Stockholm som erbjuder totalentreprenad. Det blir vanligtvis billigare. Här är några tips.

En badrumsrenovering kräver kunniga hantverkare som dessutom innehar våtrumscertifikat. Många gånger behöver man hjälp av rörmokare, plattsättare, elektriker och målare. Det kan vara svårt att synkronisera och planera arbetet med de olika hantverkarna så att det sker smidigt. Inte sällan avstannar arbetet i väntan på att rätt hantverkare.

Vid en badrumsrenovering är det därför bäst att använda sig av en rörmokare som erbjuder totalentreprenad. Det betyder att rörmokaren då planerar arbetet och ser till att rätt hantverkare alltid är på plats. På så vis går renoveringen snabbare. En annan fördel är att man vet vem som är ansvarig om det vid ett senare tillfälle skulle uppstå ett försäkringsärende.

Tänk på detta när du anlitar en rörmokare

Det finns flera VVS-företag i Stockholm som erbjuder badrumsrenovering med totalentreprenad. Då en badrumsrenovering kan kosta en del lönar det sig att ta in flera offerter och jämföra priser. Men var noga med att kontrollera att företaget är certifierat och registrerat. Använder du dig av obehöriga hantverkare kommer nämligen inte hemförsäkringen att gälla.

Då det är mycket som kan gå fel vid en badrumsrenovering är det viktigt att man också skriver ett ordentligt avtal med den rörmokare man tänker anlita. Detta ska vara så detaljerat som möjligt och beskriva exakt vad som ska göras och hur mycket det kommer att kosta.