Kategorier
Renovering

En välbehövlig renovering av trapphuset

Ett omsorgsfullt inrett trapphus skapar en välkomnande atmosfär. Det är därför en renovering av trapphuset kan göra en stor skillnad för både hyresgäster och besökare.

Byggnaden hade blivit ordentligt försummad under den tidigare ägarens styre. Fasaden var i dåligt skick och trappuppgången lämnade mycket att önska. Många av kontoren stod tomma och de som var uthyrda till företagare saknade besöksadress. I praktiken tog man inte emot besökare i denna byggnad, vilket gav en dålig bild av huset.

Nu hade huset äntligen sålts till en ny ägare som var intresserad av att förbättra det. Förutom att måla fasaden skulle en omfattande renovering av trapphuset genomföras. Hyresgästerna var förväntansfulla när huset snart fylldes med personal från det externa företaget som skulle genomföra denna efterlängtade förändring. Det fanns förhoppningar om att huset skulle återfå sin forna glans.

Trapphusrenoveringen förändrade intresset från kunder på flera sätt

Förändringarna skedde snabbt. Den nya blanka golvet skapade en känsla av lyx, medan de beiga väggarna med två bårder skapade en avslappnad atmosfär. En ny dörr installerades, där det även fanns en porttelefon så att varje kontor kunde nås direkt från ytterdörren. Förvandlingen var enorm. Det var svårt att tro att det var samma trappuppgång. Dessutom hade hyresvärden omvandlat ett av rummen till ett konferensrum som hyresgästerna kunde använda.

Redan innan trapphusrenoveringen var klar hade flera nya hyresgäster tecknat avtal. Plötsligt var huset återigen fullt av liv. Byggnaden gav varje företag en aura av pondus och trovärdighet. Nu var hyresvärdens fastighet attraktiv och de hyrda företagen hade fått den högre status som de alltid förtjänade. För mer information om trapphusrenovering se www.trapphusrenoverarna.se.