Kategorier
Renovering

Fönsterrenovering i stuga utanför Stockholm

Fler väljer att bo i stugan under vår och höst. Något som innebär att det behövs värme. Genom fönsterrenovering kan stugan utanför Stockholm bli varmare.

Både Kerstin och Anton hade gått i pension och njöt av livet som pensionärer. De hade sålt sitt hus då de ville vara fria att resa och göra roliga saker utan att behöva tänka på renoveringar och annat. Däremot hade de behållit sin sommarstuga som de haft länge efter att ha ärvt den.

Nu när de hade tid ville de tillbringa mer tid ute i stugan. De vandrade, plockade bär om hösten och drog upp en och annan lunch ur sjön som låg nedanför. Därför ville de njuta av flera av årets månader men behövde byta fönster och lite annat för att få det så bekvämt som möjligt.

Fönsterrenovering skulle göra skillnad

En av de saker som stod först på agendan var att göra en fönsterrenovering i stugan utanför Stockholm. De var slitna och det drog kallt från dem. Genom att sätta in nya treglas skulle det bli betydligt tätare och de skulle inte behöva dra igång elen så tidigt. Eldstadens värme skulle räcka långt in på hösten.

Anton kontaktar en auktoriserad fönsterrenoverare i Stockholm som förutom att byta fönster i stugan renoverar de som satt i gäststugan. De fick bytas ut vid ett senare tillfälle. Nu skulle karmar målas och lister sättas in för att undvika drag. Då skulle barnen kunna komma även om det var lite kallt ute.