Kategorier
Renovering

Dags att renovera lägenhet i Stockholm

Ibland är lägenheten man blir förälskad i inte i perfekt skick. Ibland är den i stort behov av omsorg, ett renoveringsobjekt. Men man kan få hjälp med att renovera lägenheten i Stockholm.

Det var precis vad som hände när Bosse gick på lägenhetsvisning i storstaden. Det var mest för att ha något att göra. Men han blev fullständigt förälskad i den vackra tvåan som hade högt i tak och en kakelugn i vardagsrummet. Förutom det var lägenheten en katastrof. Den som bott där innan hade inte lagt ner någon kärlek på sitt hem. Tapeterna hade börjat lossna och mattorna var under all kritik. Men det spelade ingen roll, han var tvungen att ha den.

Lägenhet att renovera i Stockholm

Turligt nog fick han den till en bra penning och skulle renovera lite i taget. Han bodde för tillfället som inneboende och hade inte bråttom. Snabbt letade han rätt på hantverkare som kunde renovera i Stockholm. Bestämde sig för att först ta hand om golv och väggar.

Tillsammans med byggfirman planerades hela renoveringen, även om det skulle tas lite över tid. De skulle återkomma med ett förslag på renovering och budget.

De hade en bra plan och bestämde sig för att skrida till verket. Alla rum skulle få nya golv och väggarna nya tapeter. Alla rum utom köket. De var överens om att de skulle vänta tills det var dags att byta ut köket helt för att inte förstöra golvet i processen.

Med byggfirmans budget och rut-avdraget kände Bosse sig lugn och förväntansfull inför framtiden. Mer om renovering hittar du här: renoveralägenhetstockholm.se